Photobooth Huren Kinderfeestje? Waar Precies

De nadelen zijn dat een receptie meestal vrij kort is, en onderbroken wordt door speeches en taartmomenten, waarbij je iedereen bij wilt hebben. Mocht je veel gasten voor een restaurant– lopend buffet wellicht?– uitnodigen, dan is dat ook een mogelijkheid. De meeste fotohokjes huur je voor 3-4 uur.

Natuurlijk wil je in verschillende combinaties op de foto, dus als je 50 of meer gasten hebt, maak je waarschijnlijk al goed gebruik van een fotohokje voor een paar uur. Bedenk ook of er eventuele momenten zijn waarop je geen gebruik wilt maken van het fotohokje, bijvoorbeeld de openingsdans. Je kan dan de medewerker vragen het hokje een paar minuten uit te zetten, zodat je de aandacht van iedereen kan opeisen.

Je hoeft dus niet per definitie het fotohokje voor de hele avond te hebben. Als je minder dan 100 gasten hebt, is 2 of 3 uur zelfs al voldoende. Laat het fotohokje het laatste uur van je feest al vertrekken, zodat iedereen lekker de dansvloer op kan! Je ziet de hele avond het fotohokje en je denk ‘ik ga straks wel’, desire je staat lekker te dansen.

Je kan de ‘openingstijden’ van de fotobooth omroepen of in de uitnodiging zetten of bij het fotohokje zelf vermelden. Heb je al een fotohokje gezien op een bedrijfsfeest of een bruiloft van iemand anders en vind je het idee leuk, maar wil je iets bijzonders? Gelukkig zijn er verschillende unieke fotohokjes te huur.

Photobooth Huren Goedkoop? Doe Het Voordelig

Een GIF’je bestaat uit een aantal kort achter elkaar geschoten foto’s die je vervolgens achter elkaar laat zien, zodat de illusie van bewegend beeld ontstaat. Daarnaast zijn er nog photobooths in limos, bakfietsen, zelfs een paardentrailer! Je geeft je bruiloft wellicht een thema of een kleur mee. Probeer pass away te laten matchen fulfilled de stijl van het fotohokje dat je huurt.

Photobooth Huren Busje? Bij Wie?Photobooth Huren Caravan? Lees Dit Eerst

Bij sommige fotohokjes kan je ook uit verschillende achtergronden of aankleding kiezen. Sommige fotohokjes bieden onbeperkt printen aan. Dit is natuurlijk handig en geeft je rust, net als je trouwlocatie wellicht inclusief onbeperkt consumed is. Maar bedenk dat je voor die gemoedsrust soms wel extra betaald. Als je 300 prints krijgt, betekent dat, dat er 5 uur lang, elke minuut een print uit kan rollen, voordat je door je voorraad heen bent.

Soms worden de fotostrookjes namelijk als dubbele print geteld omdat pass away er standaard dubbel uit komt (de foto word simpelweg in tweeën gesneden). 1,000 prints betekent dan dus 500 verschillende prints, elke dubbel afgedrukt. Zorg er voor dat je precies weet welke verantwoordelijkheid je neemt tijdens de bruiloft en welke rechten je hebt.

Besef dat aan aantal verhuurders pakketten aanbieden inclusief reiskosten, zodat het niets uit maakt, waar jij of de verhuurder woont. Bij sommige verhuurders zijn de reiskosten weliswaar exclusief, maar zijn de eerste 50 of 100 kilometer gratis. 10 slotte zijn de reiskosten– bijvoorbeeld 39 cent per kilometer) meestal maar een klein bedrag van de uiteindelijk huurprijs, zodat het jammer is als je een mooi fotohokje links laat liggen vanwege de reiskosten.

Photobooth Huren Goedkoop? Goedkoop bij wie?

Wist je dat de meeste verhuurders pakketten aanbieden inclusief het personaliseren van je print? Zo kan je bijvoorbeeld jullie voornamen en de datum van je bruiloft op het fotostrookje vermelden. Ook kan je kiezen hoeveel foto’s je precies op de fotostrip wilt hebben en in welke stijl het kader is.

Prima voor samen met je best vriendin, maar niet voor het hele elftal. Heb je meer verlegen vrienden? Dan is de personal privacy van een hokje wellicht beter om de gekste bekken uit ze te krijgen. Heb je uitbundige vrienden? Dan kunnen de open fotozuilen en fotopalen juist aanstekelijk werken! Als je feest, zoals bij ons, in een kasteeltoren of andere moeilijk te bereiken locatie plaats vindt, is een fotohokje een minder goed idee.

Verhuurders van fotohokjes vragen dan ook meestal om een lift op de trouwlocatie. Een fotozuil of fotopaal is in dergelijke gevallen– of als je minder plaats voor een photobooth hebt– een handigere oplossing, omdat deze vaker de trap op kunnen. Zorg er voor dat je zeker weet dat alle kosten van tevoren bekend zijn en er geen verborgen kosten zijn.

Veel aanbieders van fotohokjes bieden de mogelijkheid aan om een gastenboek te maken. Zij zorgen er dan voor dat iedereen op de foto gaat en laten iedereen een boodschap in het gastenboek schrijven. Bij elke boodschap wordt dan een fotostrip geplakt, zodat je van al je gasten een fotostrip fulfilled gekke bekken en grappige props in je gastenboek hebt.

Photobooth Huren Festival? Waarop Te ControlerenPhotobooth Huren Fotograaf? Lees Dit

Photobooth Huren Fotograaf? Hier Moet U Op Letten

In plaats van een fotohokje kan je ook een ‘hastag printer’ huren. Deze printers scannen social media zoals Twitter, Instagram en Facebook op zoek naar een van te voren afgesproken unieke Hashtag, zoals #Mark & Irene Trouwen 6713. Alle foto’s fulfilled deze hashtag worden vervolgens geprint! Zo wordt elke smartphone een fotohokje en stel je iedereen in staat om de leukste foto’s niet alleen digitaal te delen, maar ook als aandenken mee te nemen.

Over oubollig gesproken: je wilt al je gasten natuurlijk bedanken voor hun komst, maar veel bedankjes zijn suf of onpersoonlijk. Wij kozen uiteindelijk voor Kasteelbier, omdat we trouwden in Kasteel Duurstede. Een fotostrip met een persoonlijk kader satisfied bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar en trouwdatum is een veel leuker bedankje en eentje waar– als je gasten hem inderdaad op de koelkast plakken– veel vaker bij wordt stilgestaan dan iets in de koelkast.

De meeste fotohokjes komen standaard fulfilled props, maar de hoeveelheid en hoe leuk ze zijn kan natuurlijk verschillen. Als je meer keuze wilt hebben, leen dan kinderspeelgoed, de carnavalskist, of verkleedkoffer van je nichtje. Zo heeft iedereen ruime keuze aan props en feestattributen. Feitelijk kan alles een prop zijn, van een kapotte föhn kid een vergiet: als mensen er maar gek mee op de foto kunnen! De leukste props van bol.com hebben we hier geselecteerd: Vergeet zelf ook niet op de foto te gaan! Leuk natuurlijk als je digitale foto’s hebt van alle gasten, maar zorg er– bijvoorbeeld direct aan het start van de avond– voor dat je zelf ook op de foto staat! Het worden hele grappige foto’s die je naderhand bijvoorbeeld in de dank e-mail kan rondsturen.

Als je je bedankje vervangt voor een fotohokje heb je zo wellicht al een gedeelte van het budget plan binnen. Ook kan je wellicht je trouwfotograaf korter huren en niet het feest laten fotograferen, maar daarvoor in de plaats een fotohokje nemen (hoewel fotohokjes geen openingsdans kunnen vastleggen:–RRB-. Mocht je echt een photobooth willen, maar het eigenlijk niet passen binnen je budget plan, overweeg dan de goedkopere fotozuil of goedkope fotohokjes.

Photobooth Huren Feest? Doe Het GoedPhotobooth Huren Bruiloft? Doe Het Goed

Photobooth Huren Event? Doe Het Goed

Bedenk wel dat de meeste oplossingen een kleine financiële investering en een grotere tijdsinvestering vereisen! Naast de DIY pointers voor je eigen fotohokje hebben we ook 100+ props pass away je kan downloaden in.PDF formaat en zelf kan printen en knippen en plakken!.

Plaats een reactie